Carrer a carrer, recuperem la ciutat

Entitats de tota Catalunya estan promovent talls de carrers a diversos municipis. Alguns d’aquests talls es fan divendres a la sortida de les escoles i altres l'últim diumenge de cada mes (https://www.eixamplerespira.com, https://www.recuperemlaciutat.com).

Pensem que com a moviment veïnal de l’Hospitalet de Llobregat, ens hem d’afegir a aquestes accions reivindicatives.

Quina és la reivindicació? Allò que més ens falta a l’Hospitalet de Llobregat, espai públic, verd i de qualitat. Cal posar mitjans per reduir la contaminació i recuperar els carrers. La pandemia a mostrat més evidències de la necessitat que tenim d’un espai públic digne per viure.

Proposem organitzar-nos per arribar al darrer diumenge del mes de febrer amb activitats preparades per a realitzar als nostres barris, obrint carrers a les veïnes. Accions promogudes per les entitats/associacions dels mateixos barris. Aquestes accions fetes alhora als barris de l'Hospitalet i a altres municipis tindran més ressò.

Necessitem a totes les que, sobrevivint a l’Hospitalet, ens agradaria trobar-nos amb quelles persones, col·lectius i entitats interessades en reflexionar juntes i començar a organitzar-nos.

Si creieu que aquesta reivindicació és necessària, compartiu la proposta amb qui considereu que pot estar interessat en participar d’alguna manera.

Ens coordinarem a traves del grup d’altrelhespossible, contacteu amb nosaltres com entitat o personalment:

Correu electrònic: altrelhpossible@gmail.com

Entre totes fem altrelhpossible.

Seguim!

Comentaris


Clica sobre la imatge per ampliar

2a Revolta Veïnal 28 març (Collblanc i Cosmetoda)

1a Revolta Veïnal LH (28 feb)

Cosme Toda