Primer de Maig a L’Hospitalet: Defensar el treball i millorar els barris

El Primer de Maig és el dia Internacional dels treballadors i les treballadores. És una jornada que pretén visualitzar el moviment obrer i enfortir les nostres justes reivindicacions. Ha estat així, any rere any, des que es va instaurar allà per l’any 1889.
 
Avui dia les condicions de treball en les empreses i la vida quotidiana de la classe treballadora ha canviat, però només relativament parlant. Els problemes i dificultats que enfrontem avui, tant en els centres de treball com en el nostre dia a dia, són diferents, però no menys importants. La precarietat i baixos salaris perjudiquen a una gran part de la població, l'abús dels preus a l'hora d'accedir a un habitatge ens expulsa dels nostres barris, les retallades en temes tan importants com la sanitat i les pensions estan fent patir a molta gent humil.

hem de treballar estretament per a defensar els nostres drets i aconseguir els objectius que per esforç i treball ens pertanyen. El model de ciutat que la classe política s’obstina a imposar-nos, no és el que volem ni per a L’Hospitalet ni per a cap lloc del món.

Ès l'Hospitalet una ciutat pel treballador/a o per a l'inversor/a?
Aquest #1rMaig ens reivindicarem com a classe treballadora ✊ i convoquem a assistir a la concentració que tindrà lloc el dissabte 1 de Maig.

📍 Parc de la Torrassa.

10h Acollida i benvinguda
11h Debat obert sobre el model de ciutat
12h Parlaments:
    - Centre d'Estudis de l'Hospitalet
    - Plataforma veïnal Stop massificació Cosme Toda
    - Marea pensionista de l'Hospitalet
    - Mujeres Unidas Entre Tierras
    - CGT Bellvitge
    - CNT l'Hospitalet
13h Música fins a les 15h

Organitza:            Col·labora:

Editat 03/05/2021

 Alguns dels parlamens:

 

Sorpresa musical!

Comentaris


Clica sobre la imatge per ampliar

2a Revolta Veïnal 28 març (Collblanc i Cosmetoda)

1a Revolta Veïnal LH (28 feb)

Cosme Toda