Qui som?

Al teixit associatiu i veïnal més reivindicatiu de l’Hospitalet ens uneix la preocupació compartida per l’estat de la ciutat.

Ens oposem al model ecològicament poc sostenible, especulatiu i antisocial que patim a la nostra ciutat. A causa de les polítiques públiques d’aquests últims anys, l’Hospitalet de Llobregat s’ha convertit en una ciutat de veïnes empobrides, amb uns serveis públics i socials saturats i infrafinançats, on l'accés a una educació, salut i habitatge digne queda relegat sovint a les rendes més altes. Veïnes i comerços tradicionals ens veiem expulsades pel preu del lloguer i l'habitatge; pels bancs, els fons voltor i el turisme que gentrifica els nostres barris.

Vivim en una ciutat que abandona el seu patrimoni fins a arribar a situacions irreversibles. Una ciutat amb un Pla de l’Arbrat opac que promou la tala d’arbres en nom de l’accessibilitat, però que permet que l’espai públic sigui envaït per negocis privats. Una ciutat que resulta hostil pels seus habitants, sobretot per a persones amb diversitat funcional.

L’administració local actua d'esquenes a les veïnes i fa plans amb una total manca de transparència, d’informació i d’articulació d’una participació real, provocant que acabin predominant arguments i actuacions alienes a les demandes i necessitats del veïnat.

Tenim en comú la certesa que una altra ciutat és possible.

Comentaris

 1. Rebut el correu, interessant manifest però incomplert!
  no es fa CAP referencia a la recuperació de Can Rigalt historica masia d, abans del segle XVII i terrenys deixada de banda, bruticia, rates,etc
  tampoc es fa referència a la inseguretat i robatoris que estem patint veines i veins, gent gran, la questió de les drogues, n. hi ha molta als barris hospitalencs,.etc
  fora bo afegir-ho al manifest i donar-lo a coneixer a más entitats i associacions, en falten moltes

  ResponElimina
 2. Hola almarluz, d'això es tracta, de sumar! Aquest sóm els impulsors, però un dels objectius és que més entitats, veïns i veïnes sumin les seves reivindicacions i esforços per aconsseguir un model de ciutat diferent a l'actual. Us hi esperem a totes les que teniu quelcom a aportar per aconsseguir-ho, o si més no, per a lluitar-ho!!

  A l'apartat "Agenda" i a les xarxes socials anunciarem les dates de les trobades per a qui vulgui assistir.

  Salut!

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada


Clica sobre la imatge per ampliar

2a Revolta Veïnal 28 març (Collblanc i Cosmetoda)

1a Revolta Veïnal LH (28 feb)

Cosme Toda